Pulangiii s-au prins că a fost lovitură de stat

Le-a trebuit o lună pulangiilor – adică mânuitorilor de pulane de la Jandarmerie – să se prindă că de fapt pe 10 august a fost o lovitură de stat. Până de curând ei erau convinși că a fost vorba nu de o lovitură, ci de mai multe, aplicate în botul protestatarilor.

La ce idioți conduc Jandarmeria – inși cu creierul în cizme, cu icoane în spate de zici că ești la mănăstire – nu m-ar mira ca peste încă o lună teleormănenii din conducere să impute protestatarilor și gazele folosite.

Iată ce traume poate produce chipiul când apasă neuronul organului de represiune.

Semnele clare că a fost o lovitură de stat au fost descoperite de jandarmi, care le-au predat la Parchet:

1. Jandarmii au găsit asupra manifestanților sticle incendiare. Mai exact pet-uri cu apă, dar ei de unde să știe asta?

2. S-au găsit droguri la protestatari. Găsite sub formă de icoane, acestea au fost duse în biroul șefului Jandarmeriei, căci se știe că religia e opiul popoarelor.

3. Manifestanții au adus în piață un pavian cu mantie. Doreau să-l pună la putere în locul lui Dăncilă profitând de faptul că oricum nu s-ar fi prins nimeni.

4. Jandarmii s-au prins că manifestanții erau plătiți din străinătate pentru că mulți din diaspora acolo primesc salariile.

5. Jandarmii au explicat că le-a trebuit o lună să trimită denunțul privind lovitura de stat pentru că nu-i ușor să găsești în instituție inși capabili să scrie trei rânduri de raport într-un timp atât de scurt.


*
*