Proşti de dau în gropi: Cum au făcut Doreii marcajele de pe DN76 (FOTO)

Înainte de a porni la drum pe DN 76 Oradea-Beiuş, bihorenii trebuie să se înarmeze cu răbdare şi cu şerveţele. Nu de alta, dar se vor enerva şi vor râde cu lacrimi deopotrivă.

Zilele trecute, Doreii din dotarea firmei CCF Timişoara, câştigătoarea licitaţiei pentru reabilitarea acestei şosele, au făcut marcajele rutiere temporare pe drum, de la ieşirea din Oradea.

Şi au făcut-o într-un mare stil! Liniile care ar trebui să fie drepte sunt mai mult curbe, ba chiar în zig-zag pe alocuri. Mai mult, unde a fost cazul, marcajul evită cu eleganţă gropile de pe drum!

Bihorel a aflat de la oamenii care i-au văzut pe muncitori la treabă că, pe lângă marcaj, aceştia au şi peticit din gropi. Cum? Ca de Ignat: încălzind gropile cu pârjolitorul, ca să se prindă asfaltul, şi tasându-l apoi cu cizmele de gumă din dotare. Tehnologie, ce mai!

7

7 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de kinetixratoon | 18 ianuarie 2014 11:50

  extraterestrii :)))

 2. >> Postat de andu | 15 ianuarie 2014 20:56

  la cum fura ‘legal’ guvernantii nostri, de ce firmele private care castiga licitatia sa nu-si bata joc? aia de la CNANDR iau prime de mii de euro tot din banii nostri si nu se oripileaza nimeni. la cat de prost sunt platiti amaratii de Dorei si eu as face la fel: lucru de mantuiala, caci banii cei mai multi intra in buzunarele sefilor acestor Dorei. directorii multinationalelor sunt platiti cu mii de euro lunar ca sa nu fure, de ce sa nu fie platiti si Doreii sa faca treaba buna, pe acelasi principiu?

 3. >> Postat de Istrate Doru | 15 ianuarie 2014 20:54

  Trec des pe drumul in discutie,deci am vazut personal halimaua! Cu toate astea,se confirma zicala ca:” nu-i prost al de mananca sapte pite,e prost al de le da”
  Sa ma explic:-cel care executa marcajul,foloseste o masinarie care copiaza terenul.Daca terenul este asa cum l-am vazut eu(adica plin de hartoape),iese ce se vede.
  Ca brasovean,am totusi o nedumerire: vechiul vamagiu de Bihor si, mai nou Buldogul de Bucuresti,aflat atata timp in posturi cheie,ce a facut pentru judetul sau(caci pentru el personal se cam stie),daca nici acest drum atat de important,n-a fost instare sa-l faca?

 4. >> Postat de Codruta | 14 ianuarie 2014 20:48

  pai, na! 😀
  Bihorul e judetul unde se face „palinca de Bihor” si… naaaa…. era frig in decembrie :)))))))))))))

  Breeee… in loc sa ziceti si voi „merci” ca v-au semnalizat gropile… 😀 😀 😀
  Carcotasilor!! 😛

 5. >> Postat de x | 1 ianuarie 2014 22:14

  Nu va faceti probleme ca dupa citeva ploi se sterg liniile ca acuarelele.Dar dumneavoastra numai acum v-au sarit in ochi?Pacat ca se duc banii nostrii ai tuturor pe lucruri facute in dorul leli numai pentru a inbogatii pe cineva anume.

 6. >> Postat de boby | 1 ianuarie 2014 03:21

  haideti la hodos si la sintimreu, acoloi si mai fain

 7. >> Postat de elfi | 30 decembrie 2013 15:50

  cel mai amuzant e faptul ca nimeni nu va fi luat la raspundere 🙂 !

Un Ping

 1. […] locala Bihorel informeaza ca primele marcaje temporare pentru lucrarile ce vor urma au inceput sa fie trasate in […]