Priveşti şi plăteşti: Pacienții Spitalului din Aleșd, obligați să plătească dacă vor să se uite la televizor

Pacienţii din România sunt obligaţi să plătească pentru ceea ce puşcăriaşii primesc gratis. Bolnavii internaţi la Spitalul Orăşenesc din Aleşd sunt obligaţi să bage mâna în buzunare dacă vor să se uite la televizor, unitatea fiind dotată cu un sistem TV contra-cost.

„Chiriaşii” care vor să mai uite de durere şi să-şi omoare timpul între două perfuzii trebuie să achite 5 lei pentru 10 ore de vizionare a programelor TV, pornirea sistemului făcându-se prin bunăvoinţa asistentelor, care încarcă suma într-un aparat de pe hol şi programează în care salon să se deschidă televizorul.

Închiderea aparatului nu implică şi oprirea contorului de timp, fapt pentru care pacienţii plătesc chiar şi când nu se uită la televizor. Cam aşa se întâmplă de obicei cu toate serviciile pentru români: contribuabilii plătesc o viaţă întreagă asigurări de sănătate, iar când au nevoie de servicii medicale ajung să dea bani inclusiv pentru televizorul din salon…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de PETRRUT ELISAVETA | 23 ianuarie 2018 10:48

    FOARTE RUSINOS,NOI TRAGEM SPERANTA CA NOUL DIRECTOR AL SPITALULUI ALESD SI INTAMPLATOR SI CONSATEANUL NOSTRU SE VA SESIZA DE ACEST ABUZ.AM FOST SI EU INTERNATA SI DACA AM VRUT SA MA RELAXEZ CATEVA MINUTE IN TIMPUL SPITALIZARII A TREBUIT SA PLATESC 5 LEI.LA FEL SI MEMBRI AI FAMILIEI MELE AU PATIT LA FEL.OARE ESTE DREPT PUSCARIASII SI ALTI RAUFACATORI DIN TOATE INSTITUTIILE CHIAR SI DIN SPITAL SA SE UITE GRATUIT SI NOI SA PLATIM?

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale