Priveşti şi plăteşti: Pacienții Spitalului din Aleșd, obligați să plătească dacă vor să se uite la televizor

Pacienţii din România sunt obligaţi să plătească pentru ceea ce puşcăriaşii primesc gratis. Bolnavii internaţi la Spitalul Orăşenesc din Aleşd sunt obligaţi să bage mâna în buzunare dacă vor să se uite la televizor, unitatea fiind dotată cu un sistem TV contra-cost.

„Chiriaşii” care vor să mai uite de durere şi să-şi omoare timpul între două perfuzii trebuie să achite 5 lei pentru 10 ore de vizionare a programelor TV, pornirea sistemului făcându-se prin bunăvoinţa asistentelor, care încarcă suma într-un aparat de pe hol şi programează în care salon să se deschidă televizorul.

Închiderea aparatului nu implică şi oprirea contorului de timp, fapt pentru care pacienţii plătesc chiar şi când nu se uită la televizor. Cam aşa se întâmplă de obicei cu toate serviciile pentru români: contribuabilii plătesc o viaţă întreagă asigurări de sănătate, iar când au nevoie de servicii medicale ajung să dea bani inclusiv pentru televizorul din salon…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de PETRRUT ELISAVETA | 23 ianuarie 2018 10:48

    FOARTE RUSINOS,NOI TRAGEM SPERANTA CA NOUL DIRECTOR AL SPITALULUI ALESD SI INTAMPLATOR SI CONSATEANUL NOSTRU SE VA SESIZA DE ACEST ABUZ.AM FOST SI EU INTERNATA SI DACA AM VRUT SA MA RELAXEZ CATEVA MINUTE IN TIMPUL SPITALIZARII A TREBUIT SA PLATESC 5 LEI.LA FEL SI MEMBRI AI FAMILIEI MELE AU PATIT LA FEL.OARE ESTE DREPT PUSCARIASII SI ALTI RAUFACATORI DIN TOATE INSTITUTIILE CHIAR SI DIN SPITAL SA SE UITE GRATUIT SI NOI SA PLATIM?