Primă şi pedeapsă: Angajații Termoficare au primit prime de 4 ori mai mari! Din greşeală…

Angajaţii Termoficare au avut de sărbători surprize cu repetiţie. Vestea bună a fost că, în timp ce se aşteptau să primească avansul la salariu şi prima de Crăciun în valoare de 250 lei, oamenii au beneficiat de premii de patru ori mai mari.

A doua zi a venit, însă, şi vestea cea rea. Salariaţii au fost sunaţi de şefi să nu se atingă de bani, pentru că nu le aparţin.

Cum se explică încurcătura? În decembrie, Termoficare a implementat un soft nou de management al întreprinderii, iar contabilii, până să se prindă cum funcţionează, au trimis băncii două fişiere cu sumele de plată în locul unuia singur. În final, cum nu mai putea recupera banii de pe cardurile angajaţilor, conducerea a decis să-i lase la dispoziţia acestora.

O regularizare a sumelor se va face, însă, pe 12 ianuarie, când societatea va achita şi lichidarea salarială pe decembrie, iar majoritatea angajaţilor vor mai primi doar câţiva lei. Aşa, ca pentru regimul de slăbire după sărbători…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale