Porcheș la Pedologie

M-am liniștit! Am aflat că „partizanul” Dorin Corcheș, băiatul acela care a plantat firma de pază Partizan la instituția pe care o conducea, după care a ajuns și acționar în aceeaşi firmă, nu mai este pe drumuri.

Era păcat ca un strălucit specialist în pedologie cum e Corcheș să se ofilească pe la nu știu ce rahat de firmă, cu mopul în mână. Poate nu știați că în Oradea există un Oficiu pentru Studii Pedologice.

Acum să nu vă pună dracu’ să-l întrebați pe politrucul de la ALDE ce înseamnă pedologia și ce diferența e între ea și pedofilie. Îl puneți în încurcătură.

Important e că omul primește o simbrie și nu mă îndoiesc că, nu peste mult timp, savanții din subordinea sa vor fi păziți cu strășnicie – ghiciţi de cine? – firma Partizan.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale