Parcare în poartă: Mai nou, orădenii sunt amendaţi şi dacă parchează pe loc marcat şi au abonament

Ai parcat în loc marcat, cu abonamentul sau tichetul la vedere? Ghinion, meriţi amendă! Municipalitatea a implementat sistemul „capcană”, în care până şi şoferii de bună credinţă sunt uşuraţi de 45 lei, cât e amenda pentru parcarea neregulamentară.

Spre exemplu, pe strada Primăriei a fost trasat un loc de parcare chiar în faţa intrării în curtea imobilului de la numărul 24. Apoi, fie că şi-a dat seama de prostia făcută, fie că a făcut reclamaţie proprietarul casei, angajaţii municipalităţii s-au răzgândit.

Numai că în loc să şteargă marcajul sau să îl haşureze cum scrie la carte, slujbaşii s-au zgârcit la o cană de vopsea şi au trasat doar două triunghiuri cu dungi la capetele locului de parcare.

Cine ştie nu staţionează, cine nu ştie e bun de plată! Dată fiind aglomeraţia din zonă, unde se află şi Judecătoria, mai ales în orele de vârf, când marcajele nici nu se văd sub maşinile parcate, patru şoferi au fost deja sancţionaţi pentru parcare pe loc nepermis.

Dar marcajele tot nu au fost refăcute! Bihorel presupune că de dragul amenzilor, nu că AIO nu şi-ar permite să plătească din banii luaţi de la fraieriţi un zugrav care să văruiască dungile cum trebuie…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale