Omul potrivit! Un angajat dat afară de Dragoş Gligor ar putea fi directorul economic al CET

Electrocentrale este o adevărată cutie cu surprize. După ce s-a ales cu un administrator special a cărui misiune e să scoată centrala din insolvenţă la doar o săptămână după ce a asistat la falimentul societăţii similare din Brăila, CET-ul are toate şansele să se trezească cu un director economic din rândul celor daţi afară de fostul manager Dragoş Gligor.

Printre cei aflaţi acum în cărţi pentru a gestiona finanţele Electrocentrale se numără Mircea Chereji, fostul angajat în serviciul administrativ obligat astă-primăvară să demisioneze sub bănuiala că ar fi decontat peste 5 tone de motorină ca fiind „arsă” de utilaje ce nu fuseseră mişcate nici măcar un metru din curtea unităţii.

De teama unui denunţ penal, omul s-a îmbolnăvit subit şi nu şi-a mai revenit decât în momentul în care CET-ul s-a rupt în două, fiind „reanimat” într-unul din birourile societăţii Termoficare. Acum, că tot este pe lista scurtă a candidaţilor la un post de conducere în centrală, sigur că i-a mai revenit sângele în obraji. Mai ales că Dragoş nu mai este…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de anticomunistul | 31 octombrie 2013 12:24

    Really?
    Omul a facut facultatea la apelul de seara, deci profesional e varza si mai e si smecher pe deasupra.

  2. >> Postat de cornel | 31 octombrie 2013 08:34

    Ce am ajuns.Iar pe pile.Şmecherii ajung iar la putere.Probabil a mai ramas motorina de şutit.