Omagiu conducătorului iubit: Preoții ortodocși nu și-au luat salariile pentru că episcopul Sofronie și-a scos carte!

Au ajuns preoţii ortodocşi să îşi ia salariul… în natură!

După cum se ştie, personalul clerical primeşte jumătate din leafă de la stat, iar cealaltă din banii strânşi de la enoriaşi. Doar că, luna trecută, când s-au prezentat să-şi ridice câştigurile de la casieria Episcopiei, popii orădeni au aflat că nu mai aveau nimic de primit, ba unii chiar urmau să mai aducă bani de-acasă.

Explicaţia? În martie, Preasfinţitul Sofronie şi-a lansat al treilea volum al cărţii „Amintiri din călătorie”, în care a adunat toate articolele publicate de agenţia de ştiri Basilica a Patriarhiei despre activitatea sa de după 2013 (păcat că nu şi cele din BIHOREANUL).

Tipărit în format mare, A4, şi întins pe 930 de pagini, tomul costă 400 lei şi fiecare preot a fost obligat să cumpere câte 4 exemplare, ceea ce înseamnă că nu mai capătă nimic din jumătatea de salariu plătită de la bugetul de stat. În schimb, au parte de sute de poze cu episcopul, editate în condiţii de lux şi prinse în volum. Ca să nu uite nimeni cine-i Şefu’!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale