O zi din viața lui Pásztor Sándor la Consiliul Județean

Colegii de la PressOne au făcut un sondaj și, pe baza voturilor cititorilor, l-au declarat omul anului 2018 pe primarul Ilie Bolojan, pe care l-au filmat apoi timp de o zi la muncă.

Bihorel a decis să facă un sondaj să aflăm cine este omul județului. S-a acționat pe un eșantion reprezentativ de… un subiect, în persoana domnului Pásztor Sándor și, surpriză, pe primul loc în preferinţe a ieșit președintele Consiliului Județean!

Am urmat aceeaşi rețetă și l-am rugat să ne lase să-l filmăm o zi întreagă la birou. Cum domnia s-a nu stă o zi la birou, ci vreo două ore, din care 115 minute se ocupă cu rezolvarea problemelor de partid, nu a mai fost nevoie, până la urmă, de un film.

A fost suficientă o singură poză în care domnul Pásztor apare într-o poziție caracteristică, apăsat de marile probleme ale județului…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale