Nouă observații despre subvențiile la termoficare date de Guvernul Cîțu municipiului Oradea

1. Polițistul care l-a arestat pe premier în SUA își cere scuze orădenilor că l-a eliberat înainte să-i treacă efectele trăscăului.

2. Florin Cîțu ne informează că are frigiderul plin de carne și că deja apelează la spațiile frigorifice de la Hala Matache.

3. Klaus Iohannis nu înțelege de ce este și el pomenit în rugăciunile orădenilor, pentru că în toată această perioadă a fost plecat la schi și golf.

4. Alina Gorghiu a transmis orădenilor: „Doar echipa câștigătoare iarna de frig nu moare”.

5. Rareș Bogdan, cunoscut și sub numele de scenă Răreșoaia, promite ca în 30 de zile să desființeze iarna, la fel cum a desființat și pensiile speciale.

6. Ianoș Mang susține că o echipă de 25 de bășinoși ar asigura suficient combustibil pentru CET, până la primăvară.

7. Florin Birta a cerut lista nominală a tuturor celor care au făcut scandaloasa împărțeală a subvențiilor. A fost refuzat pe motiv că singurul care știe să scrie e din trupa lui Orban.

8. Cseke Attila e supărat că subvențiile la termoficare acordate Oradiei nu au fost redirecționate la Salonta, Marghita și Săcuieni.
9. Ilie Bolojan nu e deranjat de lipsa subvențiilor, pentru că, în perioada următoare, va întreprinde acțiuni în care va trebui să-și păstreze sângele rece.


*
*