Niște țărani… Război pe toate planurile în familiile fostului și actualului primar din Cărpinet

Rivalitatea dintre fostul primar al comunei Cărpinet, PNL-istul Gheorghe Ienciu, şi succesorul său, PSD-istul Petru Curta (foto), se transmite şi în familie. După ce în urmă cu un an fostul edil şi-a reclamat urmaşul la Poliţie că l-ar fi lovit cu pumnul chiar în biroul său, vinerea trecută Curta s-a ales cu încă o plângere, pe motiv că l-a atacat pe fiul lui Ienciu în parcarea Primăriei.

Ienciu jr. îşi aştepta mama să iasă din instituţie, iar la un moment dat în spatele său a parcat actualul prim-gospodar, care îşi luase concediu ca să-şi repare acoperişul. Nervos, tânărul i-a reproşat că „stă pe casă” în timp ce „cetăţenii” trebuie să aştepte prea mult pentru a depune o cerere, dar, în loc de răspuns, s-a ales cu un pumn în figură şi o mână sucită.

Presupusul agresor pretinde nu doar că nu l-a atins, ci dimpotrivă, că fiul predecesorului l-a insultat minute în şir, iar el a plecat tocmai pentru a evita intensificarea conflictului. Cum sătenii care au asistat la scenă s-au ascuns într-un magazin pentru a nu fi chemaţi de martori, s-ar putea ca oamenii legii să deschidă cam degeaba o anchetă. Iar războiul primarilor va continua mult şi bine…


*
*