Mutarea Muzeului în Cetate, blocată de nişte copii de mingi

Există un partid în România care are mai mulţi parlamentari decât numărul de votanţi. E vorba de partidul televizor Antena 1, 2, 3, cunoscut şi sub numele de Partidul Conservator. Iar la aşa partid, aşa oameni.

În baza unei alianţe sulfuroase cu PNL-ul, prin Consiliul Local s-a pripăşit un PC-ist din tagma lui Emil Gârleanu. Cel care a scris celebra „Din lumea celor cari nu cuvântă”.

Omul răspunde la numele de Teofil Filimon dar atât numele cât şi individul nu ne spun nimic. Ei bine, atunci când s-a votat acceptul formal al mutării muzeului în Cetate, Teofil a simţit că a venit şi momentul său de glorie. Prin urmare s-a abţinut şi propunerea a căzut la vot. La fel de abstinenţi au fost şi maghiarii Depanatorului, cât şi PDL-iştii.

O fi sau nu o prostie mutarea, asta contează mai puţin. Dar să trimiţi nişte specimene în Consiliu, doar ca să se abţină, e chiar scandalos. Păi, ori eşti pentru, ori împotrivă, că la şedinţe nu e ca la WC unde, până nu-ţi dai jos nădragii, e musai să te abţii. Teofile Filimon, ai făcut o treabă mare, la fel de mare ca partidul în care ai călcat!

 


*
*