Mang vorbește. Ce altă treabă are?

Dacă tot n-au altceva de făcut, mai marii de la Consiliul Județean fac conferințe de presă. Pe rând. Întâi a fost Pasztor, a urmat Mang și probabil se pregătește Bodea. În ritmul acesta poate o să facă conferință de presă și femeia de serviciu, angajată care sigur munceşte în CJ.

Am văzut că Mang s-a răzgândit și nu mai vrea ca sediul CJ să se mute în clădirea Policlinicii, pe motiv că nu sunt locuri de parcare în zonă, şi că poate ar fi mai indicat ca acolo să se facă un hotel de lux sau un centru comercial.

Mare manager și Ianoș al nostru! Păi, pentru un hotel de lux ori un centru comercial nu e nevoie de parcare? În plus să faci un centru comercial lângă magazinul Crișul demonstrează o clarviziune specifică unui om care trăiește mai mult din politică.

Calculele șefilor de la Județ sunt o mostră de neghiobie. Adică vor să vândă policlinica în care, tot ei recunosc, trebuie băgate 5 milioane de euro pentru reabilitare. Să văd eu marele investitor care va plăti valoarea de piaţă a clădirii plus banii de reabilitare numai să umple teșchereaua Consiliului lui Mang și Pasztor…

O altă variantă propusă de ei este cedarea imobilului Primăriei la schimb cu cinematografele Transilvania şi Libertatea. Probabil ca apoi să le vândă mai departe ca să aibă bani de salarii pentru pleava de partid angajată la CJ.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale