Mang s-a săturat de politruci

Domnul Ianoș a ieșit la bătaie cu Bolojan pe care l-a acuzat că e politruc. Asta pentru că primarul a declarat că vrea să bage bani în aeroport, ca să avem curse externe, dar că troica de la Consiliul Județean nu-l lasă.

Mang a explicat că nu sunt forme legale de a subvenționa aeroportul, iar cedarea acestuia la Municipiu nici nu intră în discuție. Șeful PSD-ului este în situația ingrată a impotentului care are o femeie frumoasă, căruia nu-i poate face nimic, dar nici nu vrea să o lase altora. Poate că așa e: nu mai există nicio formă legală de subvenționare a zborurilor și suntem nevoiți să ne bazăm pe capacitatea de negociere a lui Pasztor, Mang și Bodea.

Din păcate, capacitatea lor de negociere e egală cu valoarea muncii depuse de ei la Consiliul Județean și tinde spre zero. O instituție cu venituri proprii de câteva milioane de lei, cam cât dă o companie de transport aerian pe hârtie igienică, nu poate negocia cu coloși care învârt miliarde de euro. Eu personal nu-l văd pe Pasztor, nici dacă ar vrea, să treacă de portarul de la Ryanair sau Wizz Air.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale