M-ai învăţa-ţi, proştilor! Cum a răspuns un polițist local unui reclamant prin Oradea City Report

Orădenii care se lovesc de tot felul de probleme prin oraş le pot reclama municipalităţii printr-o aplicaţie anume realizată, Oradea City Report, deja de mai bine de trei ani.

Programul informatic nu numai că ajută la rezolvarea problemelor, dar le şi arată orădenilor că dispecerii Poliţiei Locale, care trebuie să le răspundă, ar trebui să mai pună mâna pe o carte din când în când.

La o petiţie din 14 aprilie, prin care un orădean sesiza staţionarea pe strada Albacului a unor camioane care îi obturau geamurile, răspunsul primit îi face să zâmbească şi pe copiii de şcoală primară.

„Camioanele, sunt a vecinului de la nr 4, colegul le-a transmis să le mute de acolo, pe mama d-voastră nu a deranjato”, a răspuns reclamantului un poliţist local.

Mesajul abundă în greşeli, de la virgula pusă între subiect şi predicat la dezacordurile în gen şi număr, până la lipsa cratimei. Dar deh, nu se împiedică oamenii legii în astfel de detalii cum sunt cele ale gramaticii limbii române…

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Bercea Universalul | 27 aprilie 2017 09:45

    La cata logica zace-n tine, ai fi ideal si tu pentru postul de plm… adica de politist local medaliat…

  2. >> Postat de Cipri | 27 aprilie 2017 00:30

    Oamenii legii…si aia-s oameni ai legii? Bine ca nu e si aia care vinde in piata…

  3. >> Postat de A | 26 aprilie 2017 09:44

    Gramatica e una, iar logica bate tot ….. daca pe mama nu o deranjeaza, ce plm vrea reclamantul, care e mai mult plecat de acasa?