Lovitură la reclamă: Cum se răzbună un orădean pe bodyguarzii care l-au agresat fără motiv

Un orădean a găsit o metodă paşnică să lupte cu bodyguarzii care adeveresc zicala „muşchii mei minte nu are”. Bărbatul susţine că în urmă cu două săptămâni a fost luat la pumni de unul din bodyguarzii firmei Rocco Security ce păzeau localul Window Pub, pe motiv că, la o ieşire în oraş cu prietenii, a bătut ritmul muzicii cu palma pe masă.

Orădeanul povesteşte că după ce s-a trezit cu o palmă peste cap a şi fost scos din local, iar până să sune la 112, bodyguardul a dispărut. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, niciun coleg al respectivului n-a recunoscut nimic.

Deşi a depus o plângere la Poliţie, tânărul bruscat ştie că nu are mari şanse de izbândă, întrucât a primit doar 15 zile de îngrijiri medicale, iar urmărirea penală începe de la 90 de zile în sus.

Drept urmare, a ales o metodă inedită să protesteze faţă de agresivitatea bodyguarzilor: a cumpărat domeniul www.roccosecurity.ro, a povestit păţania chiar acolo şi susţine că va menţine site-ul aşa până când va primi scuze de la încordatul în cauză. Numai să nu se aleagă cu altă pereche de palme…


*
*