Liber la… tunuri: Un cunoscut afacerist din Oradea a ieșit de la pârnaie. Vezi ce a promis evazionistul!

Dispărut din peisaj în urmă cu doi ani, când a fost condamnat definitiv la 4 ani de detenţie într-un dosar al DNA Oradea pentru un „tun” de 8,3 milioane de lei, prin afaceri cu alcool produs şi vândut la negru, cu timbre măsluite, Teodor Ţîrle, patronul firmei Regiana Drinks, a ieşit de la pârnaie.

A fost eliberat condiţionat la sfârşitul lunii iulie, în ciuda opoziţiei vehemente a procurorilor DNA, care au invocat faptul că din paguba pe care a provocat-o statului, în cei doi ani cât a stat după gratii, s-au recuperat doar cheltuielile de judecată, de 13.000 lei, iar în contul datoriei doar… 234 lei (mărunţei câştigaţi din munca pe care a prestat-o în calitate de deţinut), căci bunurile sechestrate n-au putut fi vândute, pentru că erau deja gajate la bănci.

Omul a promis însă solemn că va plăti, fiindcă vrea „să repună afacerea pe picioare”, fără să precizeze, însă, dacă e vorba de cea legală sau de vreo altă „trânteală”.

Cert e că nu se prea grăbeşte, căci Bihorel l-a surprins zilele trecute jucând de zori cărţi pe o terasă. Obiceiuri de la „mititica”, mai ştii…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Mihailescu razvan | 21 septembrie 2019 09:50

    Hai la cluj,ca po ti sa faci șmecherii si evaziune,nici dracu nu te deranjaza,dai mita daca se baga vreun în seamă si i ti vezi de treaba