La Marghita cârciumile duduie în pandemie

Dacă la Beiuș este un alt Cod Penal, de ce n-ar fi și la Marghita un mod diferit de interpretare a stării de urgență și de alertă?

La restaurantul Crinul Imperial, patronul Valerian Ienciu încă aplică legislația de pe vremea lui Gheorghiu Dej. Altfel nu se explică de ce încă se fumează în local.

Despre pandemie, ce să spunem? Cum Marghita e cu ani buni în urmă față de restul omenirii, mai e mult până ca molima să ajungă la ei. Cel mai remarcabil lucru, însă, la stabilimentul lui Ienciu este că omul are la mână Poliția Locală.

Adică iese la interval cu o bâtă de baseball în mână pe care scrie: Poliția Locală. Dacă vreți gratis o călătorie în trecut, nu ocoliți Marghita!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 15 iulie 2020 09:58

    Genial.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale