La creșă ca la facultate

Primăria scumpește creșa. Cum ar veni, orice distracție are și un moment al decontului.

Dacă la Cluj părinții plătesc 4 lei pe zi pentru un copil, la noi suma a ajuns la 10 lei. E drept, spunea cineva, acolo copii sunt mai mici, cam ca Boc.

Iată că se ajunge în situația scandaloasă ca unii părinți să trebuiască să renunțe la pachetul de țigări sau la dețul de rom ca să-și poată școlariza odraslele. Observ că în momentul de față întreaga țară trece prin sindromul: „să mi se dea”.

Evident UDMR-ul nu a scăpat ocazia de a face gălăgie, că în Consiliul Local cam atâta pot. Doamna Kirei Melinda nu mai poate dormi de grija bebelușilor, mai ales de când Pásztor Sándor a pus-o să facă zgomot cu orice ocazie. Dânsa și-a adus la conferința de presă și un scutier consilier care a cerut ca banii pentru statuia lui Brătianu să fie folosiți la subvenționarea creșelor.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale