La clubul lăudat… PSD-istele din Bihor, acuzate că se laudă cu fapte bune pe care le-au făcut alţii înainte

Imediat după Crăciun, Clubul Femeilor Social-Democrate, din care fac parte membrele şi simpatizantele PSD-iste, a anunţat cu tam-tam că a ajutat cu donaţii o familie din Curtuişeni care locuia într-o casă din gara abandonată a satului.

Deşi lăudabil, anunţul a iritat un grup de simpli bihoreni care din 2013 ajută aceeaşi familie, fără însă să se laude. După ce unul dintre ei a aflat întâmplător de situaţia grea a familiei, a adunat bani şi obiecte de la prieteni şi cunoştinţe, aşa că în ultimii trei ani familia respectivă a primit ajutor săptămână de săptămână.

Mai mult, oamenii i-au făcut buletin mamei, care nici acte nu avea, iar unuia dintre copii, bolnav fiind, certificat de handicap. „Noi le-am amenajat casa, le-am tras curent, le-am cumpărat mobilă, iar nişte pesediste vin să se laude pentru că le-au dus pachete. Unde au fost până acum?”, zice unul dintre binevoitorii anonimi, dar constanţi.

Oamenii nu îşi dezvăluie identitatea, căci, aşa cum nu s-au lăudat trei ani de zile, nu vor să o facă nici acum, însă ţin să le bată obrazul social-democratelor. Bihorel e sceptic, totuşi, când vine vorba despre două noţiuni aparent incompatibile: politicienii şi obrazul.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de fifi | 15 ianuarie 2016 08:54

    Da… aceste mari doamne sunt demne de scarba, nu de lauda. Am fost internata la curteanu inainte de craciun cu copilul si am fost anuntati in salon ca va fi o intalnire a lui Mos Craciun cu copii internati pe sectii, jos. Cand am ajuns in sala, ce sa vezi, mare reclama mare, pesedistele bihorului in plin plan, cu colindatorii in plan secund. Au dat un spectacol ieftin de tot, se maimutareau ziceai ca le filmeaza cineva de la televiziunea nationala, desi nu le filma nimeni. De fapt era spectacolul lor, nu era nimic pentru copii! Au amintit si reamintit parintilor de nu stiu cate ori ca psd bihor, org. femeilor au facut asta. In fine… la sfarsit au dat copiilor o plasuta cu dulciuri in care nu au scapat ocazia de a strecura material electoral psd. Daca stiam nici nu mergeam! Scarbos!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale