La ALDE a început săptămâna curățeniei

După dezastrul de la europarlamentare, unde ALDE a obținut mai puține procente ca Tăriceanu neveste, s-a făcut o analiză în Bihor și s-au desființat toate structurile.

Singurul rămas, probabil să stingă lumina, a fost Ciprian Blejan, numit șef interimar până la alegerea noilor structuri.

Oamenii și-au bătut capul să caute motive pentru care poporul nu i-a votat, dar matematica e simplă. Şi aliații lor au pierdut jumătate din electorat, la fel ca ALDE. Numai că PSD-ul a avut de unde să scadă, pe când ALDE, tot cu jumătate din votanți, a ajuns sub linie.

Cel mai distractiv a fost că într-o comună, unde are 2 consilieri, partidul a strâns 9 voturi, semn că ori nu-i mai votează nici neamurile, ori că voturile sunt rezultatul întâmplării, pentru că mulți nu intră cu ochelari în cabine.

Dar poate că adevăratul motiv este că s-au prins blestemele vicelui de la Județ, Traian Bodea, ejectat din partid de ceva vreme.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale