Kiss la căldură: Fostul șef al UDMR Bihor face reclamă la pompe de căldură (VIDEO)

În timp ce la Curtea de Apel Oradea a început apelul în procesul în care astă-vară Tribunalul Bihor l-a condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru o grămadă de fapte de corupţie din anii 2001-2008, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al UDMR Bihor Alexandru Kiss dă interviuri.

Nu jurnaliştilor, însă, care i-ar putea pune întrebări incomode, ci în scopuri publicitare. Pe YouTube, Bihorel a găsit un videoclip recent în care Kiss face o reclamă unei pompe de căldură pe care şi-a montat-o în casă încă de acum trei ierni şi despre cât de încântat este de eficienţa sistemului.

Cu detalii şi cu umor, o trăsătură care de altfel îi este incurabilă, Kiss răspunde la toate întrebările puse de inventatorul orădean al sistemului, orădeanul Adrian Farcaş. Fostul politician de Bihor, prezentat drept „fondatorul celei mai mari reţele de televiziune din estul Europei”, dezvăluie că a rămas cu microbul electrotehnicii în sânge, aşa că a îmbunătăţit sistemul, montându-şi senzori de monitorizare şi comenzi suplimentare pe reţeaua de încălzire, prin care află în timp real consumul de energie electrică şi termică din casă şi îl poate comanda de la distanţă.

Lung de aproape 20 de minute, interviul a fost vizualizat, într-o lună, de peste o mie de ori, semn că Kiss încă „vinde”…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale