IŞJ, pământ românesc! Daniel Negrean a arborat tricolorul la fiecare geam al Inspectoratului Şcolar (FOTO)

Românii verzi care trec pe strada Mihai Eminescu au mari şanse să se simtă bine în zona Inspectoratului Şcolar. Dacă ridică puţin privirile, pot observa că la fiecare geam al clădirii IŞJ a răsărit câte un tricolor, aşa încât instituţia arborează nu mai puţin de nouă drapele, opt ale României şi unul al Uniunii Europene, pe când până nu de mult avea doar două, deasupra porţii.

Bihorel e convins că steagurile le pică greu UDMR-iştilor, proaspăt intraţi la guvernare, şi care, zic surse avizate, au insistat, dar fără reuşită, să-şi pună propriul om la şefia învăţământului bihorean.

Nu de alta, dar actualul inspector general, liberalul Daniel Negrean, le-a stricat multe jocuri, obligându-i să formeze clase de limba maghiară cu cel puţin 25 de elevi, nu cu 15-20, cum îşi făceau până în 2012, doar ca să „rezolve” mai multe posturi pentru absolvenţii universităţilor maghiare.

Iată că, după ce că le-a stricat jocurile maghiarilor, înainte de inevitabila părăsire a şefiei de la IŞJ Bihor, Negrean s-a asigurat şi că niciun dascăl, indiferent de etnie, nu va uita totuşi care sunt cele trei culori sub care lucrează.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de slomovici | 19 martie 2014 17:30

    cred ca mai mult este o bataie de joc decat ati arata marea dragoste fata de tricolor si de „MARE ROMAN „.cred si stiu ca ca nu le pica mai greu acum decat in 1989 cand si maghiarii si-au adus aportul substantial la asa zisa „revolutie” .mai bihorel in acest oras sunt mult mai multe de facut sau vazut decat cum vrea sa iasa in evidenta intr-un mod destul de nefiresc .Daca spui ca activitatea inspectoratului sa schimbat in mai bine cu arborarea acestor steaguri as fi de acord dar atunci si primaria ar trebui sa urmeze acest gest de mare maretie ,ca geamuri are destule si atunci poate ca si cetatenii acestui oras vor fi mai multumiti.bihorel ar trebui sa investighez ce cladire a acestui frumos oras poarta numele unui arhitect roman dar numai asa pentru cultura generala