În Oradea au mai rămas „decât” 50 de câini vagabonzi

Deja au început polemicile: cine este responsabil pentru acest „holocaust” canin? Unii zic că problema a fost rezolvată de SOS Dogs. Alţii că Primăria e autoarea succesului.

Eu cred că ambele entităţi au contribuit la stârpirea maidanezilor. Mai exact, SOS Dogs a lansat semnale SOS cu privire la câini, iar Primăria a asigurat eliminarea câinilor fără stăpân.

La cât de rari sunt vagabonzii, propun Primăriei să-i şi boteze, iar când numărul lor va scădea sub 25, să fie duşi la Grădina Zoologică pe post de ciudăţenii.

Atenţie, la botez se va avea în vedere ca 25% din nume să fie maghiare, adică să nu avem doar Grivei şi Gogu, ci şi Bodri sau Ema!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Corina | 15 martie 2016 19:24

    SOS a avut grijă de câini cât nu se câştiga din afacerea asta şi a redus semnificativ numărul lor, prin sterilizare. Când hinghereala a devenit profitabilă, primăria a luat adăpostul cu japca. Numărul lor s-a înmulţit după ce SOS şi-a luat jucăriile şi a plecat. Şi cum legea Ionuţ a devenit foaaarte profitabilă, s-a trecut la masacru. Inclusiv al câinilor luaţi cu japca din curţi. Mulţi au mâinile pătate de sânge.