Herchi de la ALDE îşi face harakiri în direct

Candidatul pentru Primăria Oradea, domnul Ştefan Herchi, vechi propagandist la judeţeana de partid, a mai înviorat campania electorală. Fără el am fi fost mai trişti, mai nedumeriţi. Omul a făcut nişte afirmaţii bazate pe bârfe, care chiar că te lasă mască.

Cică turbina centralei de gaz ar fi de fapt adusă din parcul rece al armatei americane din Ungaria. Iar Bolojan cu gaşca lui de hoţi au adus centrala cu 120 de milioane de euro cu toate că, conform colegului lui Herchi, Adrian Tunduc, la Roma ar fi costat doar 10 milioane. Ehei, să fi avut noi acum trei-patru ani la putere nişte Tunduci sau Herchileşti, ce economii am fi făcut! Am verificat şi eu povestea cu turbina de avion şi mi-am dat seama că domnul candidat are dreptate.

Motorul este dintr-un  avion vechi doborât de sârbi în războiul din 1996. Acesta a fost adus la Budapesta de nişte ţigani români care colectau fier vechi. De altfel, un angajat de la CET mi-a spus că a găsit în motor o bucată din bocancul pilotului mort la prăbuşirea avionului. Abia aştept noua conferinţă de presă a celor de la ALDE şi sper că domnul Pişti Herchi va veni şi cu alte dezvăluiri care să ne descreţească frunţile.

Domnul Herchi ar trebui să înţeleagă că acum este ditamai candidatul la Primăria Oradiei şi nu dascăl la Sorbonica. Aşa că într-o conferinţă de presă nu se cade să vii cu date supte de pe Facebook sau primite de la hoaveri la birtul de la parterul blocului. Vorba Adelinei Coste: Oradea merită mai mult…


*
*