Galea NUP-une botul: Judecătorul n-a putut fi prins în flagrant vorbind despre şpaga de la Chivari

Judecătorul Ovidiu Galea de la Tribunalul Bihor, fost ofiţer de Securitate, poliţist şi procuror, turnat recent la DNA de avocatul Horia Chivari, care se jură că i-a dat 7.000 de euroi luaţi de la un client pentru a-i obţine o pedeapsă cu suspendare, a ieşit cu obrazul curat şi cu un mare NUP din cercetări.

Motivul l-a aflat Bihorel: procurorii îi pregătiseră un flagrant şi l-au trimis chiar pe denunţător să-i reamintească de şpagă, însă Chivari a fost cuprins de remuşcări şi, la un moment dat, i-a făcut semn magistratului să se ferească pentru că e înregistrat.

Cum era de aşteptat, discuţiile s-au mutat urgent de la periculoasa şpagă la cât de legală a fost sentinţa pe care judecătorul a dat-o.

Asta chit că, în dosarul cu pricina, Galea a scăpat de închisoare un proxenet care răpise şi sechestrase nişte copiliţe, başca minore, ca să le poată scoate la produs, nicidecum vreun amărât care furase trei lemne din pădure.

O fi totuşi cum spune judecătorul, că-i drept ce-a decis, iar singurul culpabil e avocatul care le-a cerut clienţilor bani în numele lui, ba l-a mai şi turnat. Pe nedrept, onorabile…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Carp III | 20 aprilie 2013 21:24

    Remuscarea asta o sa-l coste pe avocat cam dublu in numar de ani.

  2. >> Postat de avram | 17 aprilie 2013 15:04

    Saracu avocat a ramas pe hop … ce sa facem … asa e in oradea, se fura case si scapa criminalii …