Fraierii dau în gropi: Politiştii rutieri stau la amendat pe drumul-şvaiţer DN 76

Pe DN 76, deja celebrul drum-şvaiţer, poliţiştii au făcut un efort supraomenesc şi au găsit zilele trecute o porţiune fără gropi, unde s-au pus la pândă şi pe amendat şoferii care îndrăznesc să calce pe acceleraţie cât să-şi mai dezmorţească picioarele. A păţit-o un orădean cu afacere în Beiuş care a avut curajul să meargă cu superviteza de 69 km/h, motiv pentru care a şi luat o amendă de 150 lei.

Supărat, omul a îndrăznit să spună că speră ca din amenda lui să se astupe măcar o groapă, chestiune care n-a fost pe placul miliţienilor. Ei i-au replicat că, dacă nu-i convine cum e drumul şi-l deranjează că-şi distruge maşina, să meargă cu autobuzul. Bihorel crede că alta e soluţia: şoferul ar trebui să trimită amenda spre decontare fabricii de automobile.

Nu există reclamă mai bună decât să dovedeşti că poţi să mergi cu maşina pe drumurile publice din Bihor şi să ajungi la destinaţie fără să fii tractat sau urcat pe trailer.

 

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de BUGHIU DANUT | 28 iunie 2014 14:32

    Mai nou ,de cand au inceput …”lucrarile de reparatie” ;tovarasi militieni NU ma stau cu radarul pentru viteza.Au gasit altceva complet legal si anume: depasirea pe linie continua si implicit suspendarea permisului de conducere pe linga 300 de lei amenda…Toate astea se intampla duminica de duminica la km 133 unde este o portiune dreapta de drum se posteaza frumos cu aparatul radar si ,precum pescari….asteapata cu sufletul la gura un …..fraier …..(a se citi : sofer) care ,chipurile,ar depasi alt autovehicul peste linia continua….Ce rost are sa mai intreb de ….linie continua ,marcaje si restul ce tin de un drum national?!?! Legea e lege ,do’mle si trebuie respectata !! Deci ,te urci la volan si treci peste orice obstacol aflat in calea ta pe acel drum;ca e groapa,ca e crater ca e denivelare …nu are importanta ,treci peste tot si nu indrazni sa ocolesti ceva ca …..ramai fara permis ….!!! Trebuie facut ceva in ”favoarea” acestor ”tovarasi militieni” plini de avint ”revolutionar” pentru ai domoli din ”cruciada” lor impotriva celor care le ….fac salariile….bugetari fiind ,refuzand in ultima instanta toti soferi care au dea face cu asa ceva pe acel DN 76 ,SA SEMNEZE orice proces verbal legat de vreo incalcare a legii rutiere pe aceea ….”poteca”….cu numele de DRUM NATIONAL(DN76)!!!

  2. >> Postat de groparu | 24 aprilie 2013 07:33

    Pai sigur ca se pun pe amenzi,nu le convine ca s-au facut de tot rahatul cand n-au putut face fata unui pustan de 17 ani si n-au fost in stare sa aseze in fata si in spatele coloanei de masini cate una a politiei sa nu se intample nimic.Acum se razbuna.