Fostul ministru Cseke Attila face economii cu banii de cultură

Domnul Cseke ne-a arătat din ce cauză stă așa de rău județul Bihor față de Cluj, de exemplu.

Nu pentru că Pásztor se ocupă numai cu munca de partid sau Mang cu subalternele. Nu pentru că acolo se doarme la greu și se fac licitații cu dedicații. Dacă n-aţi aflat încă, e din cauză că Bihorul a trebuit să plătească întreținerea celor două teatre (Regina Maria şi Szigligeti), bașca Filarmonica, pe când la Cluj banii veneau de la București.

Am o nedumerire: Banii pe care Consiliul Județean îi băga în teatre nu tot de la București vin? Că doar onor Consiliul Județean nu are nicio sursă de venit. Că dacă ar fi să se descurce singuri, ar trebui să vină cu hârtie igienică de acasă.
De acum va fi altă viață: Jumătate din bani vor veni de la București și cealaltă jumătate tot de acolo, numai că suma va trece mai întâi prin contul Consiliului Județean. Mare noroc avem noi cu așa politicieni!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale