Floruţ, tot mai micuţ: Orădeanul Emil Floruţ a fost revocat de la conducerea CEH şi i se cer salariile înapoi

Fostul membru al Consiliului de Administraţie al Electrocentrale şi copreşedinte al ALDE Oradea, Emil Floruţ (foto), a rezistat doar trei luni în fotoliul de manager al Complexului Energetic Hunedoara.

Consiliul de Administraţie al CEH l-a revocat din funcţie în ultima săptămână din 2015, acuzându-l că în loc să lucreze la planul de management al societăţii, ce trebuia încheiat înainte de Crăciun, şi-a cerut concediu de odihnă din 21 decembrie, iar pentru că nu i-a fost aprobat şi-a procurat unul medical.

În final, Floruţ a transmis proiectul de relansare a societăţii prin curierat rapid, dar documentul a fost respins de CA ca fiind „o glumă”. De altfel, nici orădeanul nu părea foarte convins că mai are ce căuta în Valea Jiului. La plecare, şi-a golit apartamentul de protocol de toate obiectele personale, lăsând în urmă doar un tricou cu mesajul „Nu închideţi minele!”, pe care îl primise de la sindicalişti.

Numai că o veste proastă nu vine niciodată singură: membrii CA al CEH au declarat presei locale că îi vor cere fostului director orădean să returneze salariile de circa 100.000 lei, pentru că a fost prezent la birou doar 14 zile din cele 90 câte a figurat ca angajat, iar în plus să despăgubească societatea pentru cheltuielile făcute cu naveta Hunedoara-Oradea.

Floruţ are toate şansele să ajungă să dea explicaţii şi în faţa procurorilor pentru modul în care a angajat prin încredinţare directă firma Vispo, cu care se cunoştea de la Oradea, pentru paza CEH Hunedoara. Iar când e să te caute braţul lung al legii, nu s-a inventat încă nicio firmă de pază care să te ferească…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale