Eu te-am făcut, eu te omor: Soţia judecătorului Antik, nedorită la Colegiul Iosif Vulcan

După un scandal petrecut în vara lui 2011, când s-a aflat că cele trei contabile şi-au mărit salariile cu de la ele putere, directoarea Colegiului Naţional Iosif Vulcan, Simona Martin, a organizat un concurs pentru ocuparea unui asemenea post, la care a participat un singur candidat: Cristina Antik, soţia judecătorului Levente Antik, care, potrivit surselor lui Bihorel, era prietenă cu directoarea.

Între timp, se pare însă că prietenia s-a dus pe copcă, directoarea vrând să scape şi de noua contabilă fiindcă aceasta n-o lasă să facă ce vrea cu banii şcolii. Aşa că le-a cerut celorlalţi dascăli să spună dacă vor sau nu să o demită pe Antik, chit că o asemenea decizie nu era treaba lor. Iar majoritatea profesorilor şi-au dat acordul pentru demitere, fără să ţină cont că femeia e la curent cu legile.

Contabila a anunţat imediat că, dacă este destituită, va da şcoala în judecată, ba chiar va povesti şi nişte matrapazlâcuri de dată recentă. Situaţie în faţa căreia directoarea a „uitat” subit ce le-a propus profesorilor. Forţa argumentelor, nu-i aşa?

 

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de ei | 27 martie 2013 20:37

    Nu avem posibilitatea sa corectam boala societatii, apatia. evident, intr-o lume normala, aceste specimene, cat si oricare altele care „nu functioneaza” sunt integrate in programe speciale. dar intr-o tara in care 4 milioane suporta 16 milioane, majoritatea la limita subzistentei, aceste „mofturi” nu vor fi acoperite niciodata. ramane totul la latitudinea noastra, a societatii, una din cate se pare bananiera, superificiala, saracita, bolnava, incapabila sa renasca. din acest motiv, consier ca cea mai eficienta masura, chiar daca nu ideala, este indepartarea merelor putrede, cum sunt unii directori, ca de exemplu MARTIN de la Pedagocic!

  2. >> Postat de cristian | 24 martie 2013 20:37

    Vedeti si la Bococi…si aici contabila e in cardasie cu directoarea

  3. >> Postat de titel | 24 martie 2013 18:27

    Toti directorii de gradinite , scoli si licee au contabili care executa ordinele. As vrea ca dna Antik sa reziste (chiar daca are sot maghiar) macar pt ca acolo , la liceul Acela , s-au savarsit lucruri urate de care directoarea stia. Ca doar cine semneaza statele? Mare grija acolo !