După patru ani de inactivitate fructuoasă, o fundație a Consiliului Județean face o treabă mare

E vorba de Fundația Euroregiunea Bihor-Hajdu Bihar, care s-a ocupat de achiziția celor 100 de mii de măști date apoi gratis de Ianoș Mang elevilor din Bihor, de parcă le-ar fi luat din modestele lui economii.

De ce s-a hotărât ca Fundația să cumpere măștile, când acestea puteau fi cumpărate și de Compania de Pază sau de cei de la Protecția Copilului, doar Ianoș Mang ne poate lămuri. O explicație ar fi faptul că, fiind luate printr-o fundație, s-ar putea ca măștile să fie beton.

Ce am aflat cu ocazia acestei afaceri este că prin elevii din Bihor se înțeleg toți copiii, mai puțin cei din Oradea, care reprezintă jumătate din învățăcei. Apoi am aflat că măștile sunt refolosibile. Adică le pui o dată și apoi te ștergi cu ele? Că în discreția lui, domnul Mang nu ne-a putut lămuri de câte ori se pot refolosi. Și nici de ce costă 1,7 bucata. Dar totul e bine când se termină cu bine, și aici mă refer nu la operațiunea „masca”, ci la activitatea jalnică a șefilor de la Consiliul Județean și a Fundației.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale