Drumul de Beiuş. A 5.479-a măsură pentru reluarea lucrărilor

La ce e bun drumul de Beiuş? Păi, pe el pot veni cetăţenii de la ţară care au primit locuinţe ANL în invizibilele blocuri care trebuiau construite. Alţii, care n-au avut noroc de case virtuale, pot merge la sala de sport, cea mare şi frumoasă, cu 5.000 de locuri, adică la altă ţeapă pesedistă.

Iată că după ce iarba, florile, dropiile şi zimbrii s-au dezvoltat spontan pe vechiul drum ce lega Oradea de Beiuş, a venit şeful de la CNADNR să mai pună ceva balsam pe rană. Aşa am aflat că firma care a cotizat la licitaţie, rectific, care a câştigat la licitaţie, nu mai răspunde la telefon, aşa că procedura trebuie reluată.

Din păcate, vestea bună a fost umbrită de anunţul că metoda reabilitării este prin reciclarea asfaltului de pe drumul vechi. Problema este că drumul are nevoie înainte de toate de fundaţie, apoi şi de asfalt, că aşa ceva se găseşte în cantităţi infime pe drum.

Insistenţa cu care este împinsă tehnologia asta păguboasă la înaintare mă face să caut gradul de rudenie între patronul, care deţine utilajul minune, şi boşii de la CNADNR.

Beiuşenilor, nu vă faceţi iluzii! La anul pe vremea asta veţi merge tot prin hârtoape, ori pentru că nu s-a făcut nimic la drum, ori că s-a aplicat soluţia minune care nu a rezistat mai mult de o lună.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale