Două absenţe importante la mitingul şoferilor din Beiuş. Şi o prezenţă şi mai importantă (VIDEO)

La mitingul şoferilor din Beiuş am semnalat două absenţe importante. În primul rând: asfaltul, adică tocmai motivul principal pentru care neamul lui manivelă a ieşit în uliţă să-şi bocească telescoapele.

În al doilea rând: autorităţile judeţene. Faptul că acestea au lipsit cu mic, cu mare, e din vina organizatorilor, care trebuiau să stabilească punctul de adunare a protestatarilor nu la benzinăria lui Chiaburu, ci la bufetul lui Jaru.

Iar dacă acolo nu se puteau nicicum aduna, şoferii ar fi putut muta mitingul în faţa restaurantului Ciuperca. Aşa, protestele lor ar fi fost auzite cu siguranţă şi de Cornel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean.

Pe lângă cele două absenţe, s-a înregistrat, în schimb, şi un prisos pe măsură. Victor Micula pe numele lui, celebrul deja ficior de Jemen. După ce deunăzi se dădea cu elicopterul printre sfinţi, auzind de marşul şoferilor din Binş, Victoraş a descălecat direct pe DN76, la comanda a două echipaje de bătăuşi de la firma de pază a tăticului, şi s-a pus de-a curmezişul pe şosea, cu două maşini, de nu mai ştiai dacă e pro sau contra protestului.

De-aici răutăcioşii ar putea bănui că juniorul a fost trimis cu ordin de la Ciuperca, să risipească adunarea cu badigarzii, de prezidentul care până mai ieri era argat la firma Jemenilor. Dar eu cred mai degrabă varianta că băiatu-i dus cu pluta, sau a tras pe nas ceva fum de la elicopter…

21

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de adina | 12 aprilie 2013 09:56

    *inainte de „sau” nu se pune virgula 😉

  2. >> Postat de ampulea | 11 aprilie 2013 22:57

    MARII ABSENTI SUNT CORNEL POPA SI VASILE BLAGAAA…DE 23 DE ANI…

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale