De la inaugurarea scenei rotative a Teatrului a lipsit președintele Donald Trump

„Ce mai freamăt, ce mai zbucium!”. Deși pare greu de imaginat, Consiliul Județean a reușit să ducă la bun sfârșit o mega-investiție pe fonduri europene în valoare de 800 de mii de euro.

Evident că proiectul total a fost în valoare de 7,5 milioane de euro, iar restul banilor au mers la Debrețin. De departe e cea mai mare realizare a guvernului județean condus de Pasztor Sandor.

Singurul regret este că s-au ținut „decât” 7 discursuri pentru că ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a lipsit.

De altfel, culmea, de la inaugurare a lipsit şi preşedintele Donald Trump, deşi era vorba despre un eveniment extrem de important. 

Ce păcat! Era frumos să avem un spici la fiecare 100 de mii de euro intrați în contul județului. Dar cel mai frapant lucru nu a fost absența lui Boloș, ci prezența lui Beni Rus la Teatru. Dar nu vă speriați, nu l-a izbit dorul de Cehov! Era prezent în calitate de constructor…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale