De ce s-a stricat liftul la Maternitate? Daea!

Mare vizită, mare, la Maternitatea din Oradea! Doamna premier Viorica Dăncilă a venit să ne povestească că nu e bine să politizăm actul medical. Adevărul este că singura politică pe care o mai suportă poporul e politica demografică, așa că locul ales a fost perfect.

A venit la fața locului și brancardiologul Florian Bodog, ca să-și aducă aminte cu nostalgie de vremurile pe când căra gravidele cu targa.

A surprins, în schimb, prezența ministrului Agriculturii Petre Daea, care a mărturisit că e interesat ca de acum înainte pe copii să nu-i mai aducă barza, ci cormoranii, dacă tot mănâncă din peștele patriei.

Cel mai important lucru din toată vizita este că s-a stricat liftul cu ministrul Agriculturii. Din păcate pentru noi, hiba a fost remediată în 5 minute, deși eu speram ca Daea să zacă acolo măcar câteva ore.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale