Datoria lui Corcheş faţă de partid

În general, atunci când ajung în opoziţie, politicienii uită avantajele de care s-au bucurat din partea partidului în vremurile bune. Un caz aparte este cel al ex-pedelistului Dorin Corcheş, care a plecat din partid cu fruntea sus, făcându-şi cu brio datoria faţă de el.

Mai exact, datoria, rămasă din campania electorală, se ridică la 5.000 lei, bani pe care, dacă va avea de unde, va trebui să-i returnezeze PDL Bihor.

Bihorel crede că totuşi prin trecerea la Partidul Conservator, Dorin va deveni solvabil, pentru că ar fi păcat ca Messi de Oradea, cum l-a numit noul său şef politic, să nu primească o funcţie grasă prin judeţ sau poate chiar în Capitală.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Juji | 8 iulie 2013 10:57

    Pe linie ierarhica profesionala, adica in calitate de angajat la imbunatatiri funciare intr-un serviciu obtinut pe linia PDL-ului, era nevoie de o schimbare pentru ca seful ierarhic superior, Daniel Constatntin, sa fie nu numai profesional cel mai tare in parcare dar si pe linie politica. Asa ca mai bine cu serviciu asigurat pana la pensie decat consilier inca 3 ani. Asa ca datoria de 5.000 trebuie platita ca spaga pentru ca i-au dat loc de munca.