Curilă şi sexismul: Fostul președinte al Senatului Universității din Oradea, reclamat la Consiliul pentru Discriminare

Proaspătul ex-preşedinte al Senatului Universităţii, Sorin Curilă, a scăpat de răspundere odată cu funcţia din care şi-a dat recent demisia, dar nu şi de probleme.

Profesorul este în continuare anchetat de Comisia de Etică a instituţiei, la reclamaţia prorectoriţelor Ligia Burtă şi Marcela Prada, pe care în aprilie Curilă le-a dat afară de la o şedinţă.

Eticienii au încercat să-şi convingă cei trei colegi implicaţi să rezolve amiabil conflictul, dar cum n-a fost rost de împăcare, fiecare parte îşi va duce martorii la audieri în Comisie, pentru a lămuri dacă a încălcat sau nu Curilă normele deontologice ale Universităţii.

În plus, a aflat Bihorel, acesta va trebui să dea explicaţii şi la Bucureşti, pentru că prorectoriţele s-au plâns şi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, pe motiv că le-a discriminat sexual, întrucât de la aceeaşi şedinţă nu i-a dat afară şi pe prorectorii bărbaţi…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Amalia | 20 iulie 2019 23:18

    În sfârșit scapă și Universitatea din Oradea de impostorii ! Curilă este un oportunist fără scrupule…Invocă etica când de fapt problemele lui sunt penale. Ne crede destul de proşti pe toți ca să înghițim minciunile lui gogonate!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale