Cum era Mang să ajungă pe drumuri

Știrea spune în felul următor: Noul director al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere este domnul Sorin Scarlat.

Sigur că asta nu înseamnă neapărat că în viitorul apropiat vom circula pe autostrăzi.

Ce ne interesează pe noi este că, nu se știe pe ce canal, a apărut informația că în cărți pentru onorantul post ar fi fost și domnul Ioan Mang. Din start se vede că această informație este complet falsă și asta din mai multe motive.

Domnul Mang este calculatorist, și nu drumar. La CNAIR e foarte mult de lucru, la Consiliul Județean, mai nimic.
În plus, UDMR-ul nu l-ar lăsa pe omul lor să plece din Consiliul Județean, pentru că un subaltern mai docil ca el nu vor găsi în tot Bihorul. Totuși, e un semn rău. Cum adică să ajungă un politician versat ca Mang pe drumuri?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale