Confruntarea muşchilor: Patronul sălii de sport clandestine de pe strada Crinului s-a ales cu dosar penal

Bihorel vă povestea acum două săptămâni despre sala de culturism de pe strada Crinului 13, lăsată să funcţioneze în fundul unei curţi comune, fără acordul vecinilor care trăiesc un coşmar continuu din pricina icnetelor, bubuiturilor şi a vibraţiilor provocate de exerciţiile făcute la aparate, cu haltere şi greutăţi, de le-au crăpat pereţii caselor, iar unora şi tavanele.

Ei bine, în timp ce inspectorii Primăriei chemaţi au refuzat să intervină, pe motiv că cică-i doar o sală de antrenamente şi nu afacere, poliţiştii locali au avut, se pare, o altă părere, şi au găsit cel puţin o problemă la business-ul cu pricina.

Şi anume că sala, un fost depozit, a fost amenajat fără acte, motiv pentru care i-au dat pe vinovaţi pe mâna procurorilor, pentru încălcarea Legii construcţiilor. Ce va ieşi din anchetă rămâne de văzut, însă până atunci, oamenii de pe stradă au depus la Poliţia locală o nouă reclamaţie cu o listă întreagă de nereguli legate de activitatea musculoşilor, pe care funcţionărimea din Primărie s-a făcut că nu le vede.

Ca atare, nu ar fi exclus ca  „sportivii” să se aleagă cu o nouă plângere penală. Că o bucurie nu vine niciodată singură…


*
*