Coaliția pentru Familie în viziunea unui profesor de IT

Domnul Mang ne-a explicat cât de benefic este referendumul și ce pericole ne pasc dacă nu suntem vigilenți. Iar ca să exemplifice grozăvia lumii, a dat exemplul unui individ care s-a supărat pe preot pentru că nu a vrut să-l căsătorească cu laptopul său.

Cunosc și eu situația asta scandaloasă și chiar aș vrea să o adâncesc. Nu doar că omul a vrut să se căsătorească, dar chiar a întemeiat o familie tradițională cu laptopul. Ba mai mult, au înfiat două mouse-uri și o tabletă și se părea că vor trăi fericiți până când sistemul de operare îi va despărți.

Numai că, într-o bună zi, care numai bună nu a fost, scula iubită, adică laptopul, i-a dat o leptospiroză de toată frumusețea, motiv evident de divorț.

Deci, a urmat un dureros proces de partaj, iar omul a rămas cu casa și laptopul cu husa. Și am încălecat pe-o șa și v-am spus punctul de vedere al domnului Mang.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale