Cipare fără chef: Echipele Primăriei i-au lăsat cu ochii-n soare pe stăpânii de patrupede din Ioşia

Pornită cu surle şi trâmbiţe, campania de înregistrare a câinilor cu stăpân din Oradea se împotmoleşte nu doar în opoziţia unei părţi a orădenilor, ci şi în neseriozitatea unora dintre angajaţii municipalităţii.

Săptămâna trecută, un echipaj al Poliţiei Locale a împărţit locuitorilor de pe strada Arţarilor din Ioşia înştiinţări conform cărora erau rugaţi să stea acasă în după-amiaza zilei de 14 august, pentru a le putea fi recenzate animalele, în caz contrar urmând să fie obligaţi să se prezinte cu acestea la un centru anume amenajat în Piaţa Ghioceilor sau să achite amenzi între 300 şi 600 lei.

Numai că, surpriză, deşi majoritatea au stat acasă în ziua şi la orele programate, nu i-a căutat nicio echipă de recenzare! Bihorel a aflat că de vină ar fi medicul veterinar, care şi-a luat concediu şi, în timp ce el stă tolănit la plajă pe undeva, pe orădeni i-a lăsat cu ochii în soare. Condamnabil cu adevărat este, însă, că echipele Primăriei nu s-au gândit să anunţe pauza, semn că şi funcţionarii ar putea fi, dacă nu strânşi de ouă, măcar amendaţi la salarii. Indiferent cât ar scheuna după…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de alexandra | 23 august 2013 13:07

    Aceasta nu e o exprimare demna de un articol de presa.