Bolo merge şef la Cluj

Pentru duşmanii primarului Bolojan: nu vă bucuraţi că Bolo pleacă la Cluj, nu e  vorba de Ilie, în cazul de faţă Bolo vine de la Boloş.

Fostul director din Primăria Oradea, celebrul preot celib cu şuviţă albă şi ex-secretar de stat prin Ministerul Transporturilor, a ajuns directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, ce are sediul la Cluj.

Mulţi clujeni s-au întrebat pe cine are în spate Boloş de e propus la asemenea înalte demnităţi,  dar nu vor afla niciodată, pentru că omul e  un tip discret.

Oricum, pe unde a muncit, Boloş s-a dovedit meseriaş şi nu mă îndoiesc că de pe noul post va arăta că este un tip imparţial, care împarte banii europeni în mod egal: jumătate la Bihor, jumătate la celelalte judeţe din Regiune.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de TDS | 29 martie 2013 10:32

    Strofa a 3-a: Voi lucra cum stiti, cu tact/Cum am facut cu IMPACT/Iti multumim, monseniore/Dar sa n-ajungi si tu „dottore”!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale