Blasfemie în Postul Paştelui: Mănăstirea Sfintei Cruci, percheziţionată de poliţiştii de la Crimă Organizată

Ruşine Poliţiei! Ruşine Parchetului! Ruşine Linoleumului! Sfidând liniştea marelui Post al Paştelui, organele de represiune au intrat cu bocancii murdari în Mănăstirea Sfintei Cruci acuzând-o pe Maica Mina de spălare de bani.

Păi, care e rolul mănăstirii, măi, procurorilor? Nu acela de a te curăţa, dacă se poate, definitiv? Te duci plin de păcate şi ieşi spălat de ele! Te duci cu bani murdari şi pleci acasă cu ei spălaţi, uscaţi şi curaţi!

Aşa că, ce mare infracţiune a făcut Maica Mina? A avut curajul să pună mâna pe ochiul dracului fără să se teamă de Satana.

Propun ca Patriarhia să ia măsuri de urgenţă, pentru ca asemenea blasfemii să nu se mai petreacă:

  1. Pentru că sună rău ca nişte slujitori ai Domnului să fie târâţi în procese penale, aceştia nu vor fi numiţi preoţi ci dealeri de lumânări.
  2. Alături de tămâie să fie permis ca în candelă să ardă şi etnobotanice pentru preoţii traficanţi care nu pot renunţa la viciile lor.
  3. În timpul sărbătorilor legale, posturilor, hramurilor şi în general în tot timpul anului se interzice percheziţionarea lăcaşurilor de cult.
  4. Intrarea organelor de ordine în Biserici şi Mănăstiri este permisă doar în calitate de enoriaşi şi ei sunt cei care se spovedesc preoţilor şi nu invers.
  5. Oamenii Bisericii se supun exclusiv judecăţii divine aşa că tot ce înseamnă autoritate a statului nu are decât să recupereze eventualele pagube pe lumea cealaltă.
  6. Maica Mina a spălat picioarele a 12 cerşetori în Joia Mare şi poate o mână criminală a introdus şi sumele de bani pe care le reclamă Poliţia.
  7. Toţi cei care nu respectă aceste decizii vor ajunge în iad unde vor fi trataţi cu „catran, langă şi pucioasă” de preoţii infractori plecaţi la cele veşnice.
1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de attila | 4 aprilie 2013 18:01

    era si timpu sa se ia biserica la puricat. acolo sunt adevaretele spalari de bani. preotii ar trebui ridicati in timpul slujbelor in vazul tuturor cu mascatii. Sau ce? daca e biserica pot face ce vor ei?