Benyovszki se întoarce! Fosta șefă a Direcției Patrimoniului Imobiliar revine în Primăria Oradea

Fost director tehnic al Direcţiei Patrimoniului Imobiliar, Tünde Benyovszki, care a demisionat din funcţie la sfârşitul anului 2017, pe fondul unor cercetări demarate de Agenţia Naţională de Integritate, a revenit la Primărie. Ce-i drept, nu ca angajat, ci ca specialist.

Fosta directoare şi-a reîntâlnit colegii la preluarea funcţiei de diriginte de şantier al lucrărilor de reabilitare a palatului administrativ al oraşului demarate la sfârşitul lunii august.

Inginer de profesie, şi unul dintre cei trei specialişti acreditaţi de Ministerul Culturii pentru supravegherea lucrărilor de restaurare a monumentelor istorice, Benyovszki şi-a asumat coordonarea lucrărilor la insistenţele primarului Ilie Bolojan, care îşi dorea ca Primăria să fie reabilitată de un meseriaş.

În fond, femeia nu a plecat în 2017 din Primărie pentru că nu şi-ar fi făcut treaba, ci pentru că era suspectată de conflict de interese legat de firma soţului său şi de faptul că deţine o avere nejustificată de 800.000 lei. Cea mai bună dovadă de hărnicie…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale