Baschetbaliştii de la CSM au debutat în Cupa Toxiinfecţiei Alimentare

Pentru a doua oară echipa de baschet a trebuit să-şi amâne meciurile pe motiv de toxiinfecţie alimentară. Şeful clubului, Florin Birta, s-a declarat scandalizat că birtaşii dau mâncare stricată unor sportivi de performanţă.

Păi, dacă pe băieţi îi apucau durerile facerii exact în local, probabil că la ora asta patronul ar fi fost o pioasă amintire în sufletele rudelor.

Interesant este însă că cei care au livrat mâncare stricată nu pot fi traşi la răspundere. Cel bănuit de asemenea faptă a scăpat nevătămat, declarând următoarele: „Nu se poate certifica cu exactitate că din cauza mâncării servite la mine li s-a făcut rău. La înălţimea lor au un esofag lung de 2 metri, aşa că mâncarea ce le-a ajuns în stomac poate au îngurgitat-o acum patru zile”.

Singura soluţie viabilă pentru ca asemenea fapte să nu se mai repete este ca echipa să fie dusă la un hipermarket, unde să mănânce mâncare proaspătă de la standul cu mezeluri.


*
*