Bălăceală de partid: Noul preşedinte al PMP Bihor, Ioan Hulea, a convocat o întâlnire de partid la… ştrand

Numit „de la centru” preşedinte peste PMP Bihor după fuziunea dintre precedentul său partid, UNPR, şi formaţiunea fostului preşedinte Traian Băsescu, deputatul Ioan Hulea, ales în 2012 din partea PPDD, e pus pe fapte mari înaintea campaniei electorale din toamnă.

Totuşi, a decis să înceapă prin a se relaxa. Fostul PPDD-ist UNPR-isto-băsist a convocat pentru data de 25 august o întâlnire cu toţi co-preşedinţii de filiale locale ale PMP din Bihor şi cu consilierii locali, pe care a anunţat că o va ţine la Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai.

„Îi invit pe toţi acolo la un gulaş, o bere, o apă minerală, dar va fi o întâlnire de lucru”, zice Hulea. Cine ştie, poate că s-o fi gândit că, după câteva beri, oamenilor lui Băsescu le vor veni idei geniale pentru a câştiga alegerile.

Bihorel e tare curios să știe dacă la chermeză va veni și Cristi Pușcaș, fostul PD-ist care a condus PMP-ul înaintea lui Hulea aproape o săptămână. Dacă da, la bălăceala de partid s-ar putea să fie nevoie și de prezența unui medic, căci s-ar putea ca vreunui participant să-i stea micii-n gât.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de adi petrus | 24 august 2016 09:46

    daca merge si gabi ,gabi an dres de baie sau gabi la mici si bere ,asta bea un butoi cu bere si mananca 300 de mici