Băiat de zahăr: Un fost director al Fabricii de Zahăr, recompensat cu un job la stat de PSD-iști

În timp ce PSD-iştii bihoreni fac concurs pe Facebook care îi înjură mai tare pe patronii străini ai Fabricii de Zahăr, închise pe motiv de nerentabilitate, un tovarăş de-al lor l-a recompensat pe unul dintre „merituoşii” care au contribuit la acest final.

Bihorel a aflat că proaspătul fost şef al Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri, Dorel Dume, consilier judeţean PSD Bihor recent promovat la Bucureşti ca director general adjunct la Administraţia Naţională a Apelor Române, l-a angajat la finele anului trecut, pe un post de şef la Serviciul Inspecţie din cadrul ABA, pe fostul director de aprovizionare al Fabricii de Zahăr, Liviu Ursuţ, pe care nemţii îl puseseră pe liber.

Bihorel crede că nu doar nepriceperea în sine l-a „recomandat” pe acesta pentru un post bine plătit la stat, ci şi relaţia de rudenie cu Dume, mai precis faptul că soţia bărbatului, Georgeta Ursuţ, angajată la Direcţia Vamală, este verişoară cu PSD-istul. Care, iată, se dovedeşte încă o dată… băiat de zahăr!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale