Avocații lui Sanyi au pus șampania la rece

Mister și groază la Curtea de Apel Oradea. Procesul lui Sanyi Kiss a intrat în faza finală. Cum cei doi judecători nu s-au înțeles, urmează să mai apară încă un coleg care să facă diferența.

Avocații lui Sanyi spuneau că au pus șampania la rece. Evident pentru moralul lor e mai bine să fie șampania la rece și nu clientul.

Ce am remarcat a fost faptul că domnul Kiss nu a fost prezent la citirea pronunțării. Oare pe unde o fi umblat? Eu mă gândesc că nu-i nebun să nu viziteze târgul de iarnă de la Budapesta, câtă vreme domnul Viktor Orban a transformat Ungaria într-un paradis al infractorilor.

Nu mai departe de săptămâna trecută a adăpostit un fost premier din Macedonia condamnat în țara natală. Nu m-ar mira să aud că și Liviu Dragnea a fost surprins la o librărie în timp ce își cumpăra un dicționar român maghiar.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale