Au și pesediștii oameni normali. Dar nu mulți

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat Spitalul Municipal. Din păcate pentru presa de scandal, nu am putut asista la o întâlnire de gradul III, din cauză că managerul Dacian Foncea nu a vrut să-și strice weekend-ul cu distinsa doamnă.

Cert este că doamna ministru este singura membră a Guvernului care se pare că a făcut liceul la zi și facultatea la Stat, ba mai mult, chiar pricepe ce se întâmplă în sistemul sanitar unde a activat ca manager de spital. Și dacă tot a venit, a promis upgradarea noului accelerator, adus de magnificul brancardiolog Florian Bodog fără prea mari dotări.

Uimirea doamnei ministru a fost că Spitalul Municipal nu miroase a spital, ci a curățenie și, fără discuție, un mare merit pentru asta îl are și Ministerul Sănătății, care a avut inspirația să lase cele mai mari stabilimente medicale din oraș sub conducerea Primăriei.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale