Andrica rezolvă problema pieţelor

Multă cerneală a curs pe seama Pieței Unirii. Că e urâtă, că e kitsch, că e prea românească, că e frumoasă, dar păcat că a fost renovată pe vremea lui Bolojan. Acum nu mai trebuie să ne batem capul. Cea mai frumoasă Piață va fi Piața de Vechituri, redenumită Piața 100.

Eficientul director de la ADP, Liviu Andrica, a explicat că vom avea o piață de vechituri nouă, mult mai mare, mai bine pusă la punct și cu peste 600 de locuri de parcare. Era și cazul, pentru că acolo deja așa se impregnase locul cu obiceiurile vizitatorilor că-ți sărea portofelul din buzunar direct sub fustele pirandelor.

Mutarea s-a făcut de nevoie, pentru că în locul actualei piețe se va ridica mândra ctitorie a guvernului Dăncilă, o nouă sală de sport. Asta dacă nu cumva banii pentru ea vor fi păpați de pensii și ajutoare sociale, că doar nu-s fraieri guvernanții să-și înfometeze propriul electorat.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale